Dag 31 - Någon/Några som betyder mycket för mig!
Nu är den här listan slut!! efter 6,5 vecka så;) och det är faktidskt den enda daglistan som jag någonsin har gjort klart ;)

Dag 30- Tre saker jag ska göra innan detta år är slut

åka till camilla, have fun with my classmates, umgås jättemycket med mina svenska kompisar, ha askul i USA, ta tag i mitt liv, börja träna mer, skaffa pojkvän ;) jaa men typ bara - LEVA LIVET ;)

hejdå ;)

Idag drar jag och PEEETREA till Öjebyn på läger :D
Just nu, det här är tidsinställt, så är vi säkert på tågstationen och väntar på tåget ;) Vi kommer hem på söndag och då blir det säkert en miljoner bilder här ;) kommer ha så jvl kul med henne, bara jag å henne en helg, de kan typ inte sluta bra ;)

ha de bra folkz! :)


Dag 29- Något jag vill göra just denna sekund

deni ;) mycket hemligt, endast JOSEFIN KEINSTRÖM som vet ;)

Dag 27- Tre filmer jag sett och gillat

Fast Five
Another cinderella story
Zombieland

Dag 26- En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Never Say Never
Fast Five (betyder mycket som fan)


2012-01-11


Idag så var de engelska klockan 8. Bara att stiga upp halv sju och fixa sig innan jag fick knata till bussen UTAN vantar :/ Kom till skolan och hade engelskan. Det går tio minuter av våran samhällslektion och våran lärare hade inte kommit. Matilda går och tittar om hon är på sitt arbetsrum och när hon kommer tillbaka säger hon att de står på dörren att läraren är sjuk! Så vi fick sluta 9.20 idag :) Efter skolan gick jag, Kricko och Frida på gymmet och sen for jag hem efter en timma :) Nu ska jag väl hoppa i duschen och sen ser vi vad som händer ;)


.

har sovit hos petra dom två senaste nätterna, riktigt roliogt ;)
igår va vi uttråkade och bara satt hemma i stugan till 10 då petras brorsa och kasper kom och hämtade oss och så följde vi med dom och åkte bil i typ två timmar :) det var roligt plus vi hade lite damp å så i bilen ;)
Vi fick iaf oss något att göra tillslut, och när vi kommit hem och skulle sova betämde vi oss för att kliva upp halv nio... Det slutad emed att vi vaknade halv ett ;)

så jag är helt dagvild och vet seriöst inte vilken dag det är idag ;) men nu ska jag gå ner och vänta på maten ;)

PS. för mig kommer det upp en ruta med lösenord till någon lisas blogg! gör det det för er? :)


:)


Dag 22- En bild jag tagit som betyder någonting


snööööööig ;)

idag, eller för typ en timme sen så när jag kom hem från att följt med petra till en kompis till henne, så stack jag och mina syssor ut och åkte madrass, de slutade med atyt vi hoppade och särade oss i snön :) jag som bara hade min onepiece och en jacka på mig vart VÄÄÄLDIGT SNÖÖÖIG ;)


man måste bjuda på sig ibland ;)

Dag 21- Två favorit smycken

jag använder inte smycket så ofta men när jag väl använder så använder jag mest armband.

Jag har två armband som betyder lite extra och det är ett armband som jag fått nu iveckan av min farmor som hon köpt i Dubai och det använder jag bara på fina saker.

Sen har jag mitt Pandora armband som jag fick i konfa present av min släkt, det använder jag inte så mycket nu mendet händer :)

papper

Igår så fick STS in alla papper som ska skickas över till USA :D
Gjorde klart mitt fotoalbum på kvällen och skickade in det :)

Tog biler på mig, mig och Camilla, mig, Camilla och Ellen, alla syskon, med mamma och pappa, med några från klassen och med nobelpristagaren, och en med mina fina vänner Josefin, Matilda och Petra ;)

Så nu är det bortgjort och nu är det bara vänta på värdfamilj och sånt annat :) På måndag ska jag och ta någon boosterdos av något vaccin. Längtar verkligen inte :)andra januari tvåtusentolv

nyår firades hemma med raketer åså, hände inget speciellt iaf.

Igår for jag emd farmor och sytrarna upp till Jukkasjärvi och Ishotellet. Det var trevligt å gå där och titta :) fotade en amssa bilder och så helt plötsligt dog mitt batteri och jag fick lite damp men som tur var vi påväg till shopen då :)

Idag har jag letat igenom säkert mer än 2000 bilder och hittat FEM stycken jag kunde använda till mitt fotoalbum till USA :)

sen imorgon får vi se vad som händer och på onssag blir de raggen med petra :D sne på torsdag är de lite jobb inplanerat och kvällen får vi se avd som händer med :)

nu ska jag lämna datan så att alla filmer blir överförda och kanske käka. :)

puss hejs ;)


Bild tagen av mig, NIKON D3100 18-55mm

RSS 2.0