Heeeej

Idag ska jag på stan för att det är skylt söndag!...
Franskan ska sälja fika och då blir det väl att köpa nåt..
Och det så händer en massa saker på stan =)
Men innan jag kan gå på stan måste jag gå och lämna nå julkort till våra grannar...
Nu ska jag gå och äta nåt för jag börjar bli hungrig!!....Hej då!!!...

Dundret!!

Idag har jag varit på dundret och åkt för första gången sen i våras:
Lotta kom till mej för saras mamma  skulle hämta oss
och det tog typ hundra år för dom och komma.
När vi skulle hem så hämtade lottas mamma
 oss och det tog typ tio år innan hon kom.
Ska kanske på stacken ikväll med lotta men jag vet inte om jag orkar:(


 


HejHej:)

Vaknade vid halv åtta och ska till skolan där vid nio:P
Vi har i alla fall sovmorron:D
Idag ska man till skolan och ha tråkig SV&ENG efter det blir det och ta bussen till mampa
för vi har friluftsdag:P
Jag ska i alla fall bowla !!
Hoppas det inte tar på krafterna för jag är ganska sjuk:(

Hej då!! Skriver mer sen efter skolan!!

Onsdag kväll:P

Sitter och gör en massa saker på en gång!!
I  dag i skolan har vi haft  SO-MATTE-SV-ENG-SLÖJD-SPRÅKVAL:(
Gillar inte språkvalet:(
Hann i alla fall klart med halsduken på slöjden som jag stickat:)
Gjorde den till lillsyrran men hon får inte använda den :(
I morron har vi bara 2 el. 3 lektioner sen ska har vi "aktivitetsdag".
ska och bowla med J,F,H,S.
Blir säkert svin roligt :P
Hoppas moa är där :)
Pöss för nu !!
Lovar och uppdatera oftare ;P

Onsdag morgon

Nu sitter jag och inte gör så mycket.Jag börjar skolan halv nio:(
Igår var man ju på stacken:)
Där hade man ju bara lite roligt :D
där gjorde man halsband och armband av massa pärlor:Dhaha
Gjorde saker både till mej och m.s. HAHA
 I skolan är det säkert ingen god mat :(
idag har vi ju i alla fall slögd och det är roligt:)
blir säkert klar med min halsduk till lillsyrran:P
Skriver mer i kväll!
Hej då för nu!!

Musiken!!:)

På musiken i går så när vi skulle sjunga var det ingen som sjöng:( 
Det är aldrig någon som gör det!!!! 
Det skulle bli mycket roligare om alla sjöng !!:)
Men det är för att tjejernatror att pojkarna ska hålla på och tvärt om!! 
… · • · …

LÄS NU!!

LÄS, HEMSKT ! För två år sen skulle en flicka gå hem från sin kompis. Klockan var 23.32 när flikcan sa hej då och gick. För att komma hem till flickan var man tvungen att gå genom skogen. Det fanns en annan väg som flickan tänkte att hon kunde ta, men det tog nästan en timme att gå den vägen. Skit samma! flickan gick den långa vägen ändå. När hon hade kommit en bit på den långa vägen hade dem spärrat av. Det fanns ingen skylt varför dem hade spärrat av.


Flickan var tveksam, klockan började närma sig tolv tiden och det blev allt mörkare och mörkare. Flickan tänkte att hon måste skynda sig hem, så utan att tveka gick hon under "avspärrattejpen" och fortsatte in på en lång, smal väg. Flickan gick och tänkte på varför dem hade spärrat, men tänkte att det inte var nåt stort.När flickan hade gått 5-10 minuter ångrade hon sig och skulle gått skogsvägen, men nu var det försent. I skogsvägen fanns det i allafall lampor och hon var tvungen att skynda sig hem nu. Det var helt mörkt och flickan sjung lite tyst för sig själv. Nu började det att duggregna så flickan började små springa." duns".

Flickan tappade sin mobil, den studdsade in i skogen. Skit ockå, mamma kommer inte bli glad. tänkte flickan när hon böjde sig ner för att ta upp den. Hon tog i något som hon trodde var sin mobil, eftresom det inte fanns nåra lampor såg hon inte riktigt. Flickan tag tag i det hon trodde var sin mobil, men i stället för sin mobil fick hon upp en arm. Flickan skrek och skulle springa därifrån när en man plötsligt dök upp fråpn skogen.Mannen hade en väldigt stark lampa med sig, som lyste precis där flickan hade tagit upp armen.

Flickan fick en chock. Det flickan såg var inte bara sin mobil. Bredvid hennes mobil låg det en itu skuren kropp. Flickan tittade chockande på mannen som lyste med lampan. - nu när du vet vad jag har gjort är det din tur. Mannen gick snabbare och snabbare mot flickan, men flickan hann springa och gömma sig. Innan hon sprang i väg han hon ta sin mobil. Hon ringde hem, men ingen svarade. hmm, konstigt. Mamma visste att jag skulle komma hem snart, så hon skulle inte lagt sig o sova. Flickan springer ut mot stora vägen när hon ser en bekant bil. PAPPA! bilen var en röd volvo v70, precis en sån som hennes föräldrara hade. Flickan springer ut mot bilen, bilen stannar och flickan hoppar in.
 
Hennes mamma undrade varför det tog sån tid för henne, varför hon inte hade komit hem. Flickan sa att dem arbetade så hon fick gå en omväg. Hon sa aldrig det med kroppen, att hon tappade mobilen eller om mannen. Det var nåt flickan ångrade. Nästa dag när flickan kom hem från skolan, låg det ett kuvert på golvet där det stod " Till Flickan". Runt om kuvertet låg det reklam och ett brev får volvo till hennes pappa. Flickan tog av sig ytterkläderna, tog upp posten och gick ut till köket. Hon la tidningarna och volvokuvertet på bordet.

Hon tog sitt egna kuvert och gick upp till sitt rum. Hon var ensam hemma så hon satte på sin nya skiva. Försiktigt öppnade hon kuvertet." hej flickan, tro inte att du kan komma undan så lätt. Nu är det din tur, och jag lovar att jag kommer få tag på dig. hoppas vi ses snart igen, m.v.h. ..." vem kunde det vara ifrån? flickan tänkte och tänkte, men kunde inte komma på någon. Just det! Mannen från igår " nu är det din tur". flickan gick ner för att titta om det var låst.

Just som hon var på väg ner för trappan såg hon hur ytterdörren stängdes igen. vem var det? flickan gick ner och tittade ut men kunde inte se nån. Flickans cykel som stod mot skjulväggen hade ramlat på blommorna, så hon gick ut för att ställa upp den. När hon hade kommit fram till väggen slängdes ytterdörren igen med en smäll. Flickan kände på sig att det var något som var fel. det kändes som att någon tittade på henne. Flickan ställde upp cykeln, och vattnade blomorna. Just som hon skulle vända sig om tar någon tag i henne. Det enda flickan ser är ett bekant ansikte. Mannen! det var från i går, och det var han som hade skickat brevet.

Mannen höll för hennes mun och släpade med hene in i skogen bakom huset. Han stannade vid ett tjock, stort träd och band fast henne runt trädet. Flickan var helt säker på att han skulle mörda henne men nej. Efter en timme tog han loss henne och släpade henne vidare in i skogen. Plötsligt kom dem ut till en stor väg. På andra sidan vägen fanns en räls, där det går tåg lite när som helst. Flickans föräldrar hade nu blivit oroliga för flickan. dom hade läst brevet som låg i flickans rum.

Nu hade dem ringt polisen, så flickan var efterlyst. klockan 20:36 skulle det komma ett tåg. Mannen tog fram två långa rep. han slog flickan hårt i huvudet så hon svimmade. han la henne på relsen och band fast henne. Flickan vaknade av att någonting lös henne i ögonen. det var ett tåg. flickan fick panik men hon kunde inte göra någonting. Tåget kom och mannen stod lite längre bort och tittade på. när tåget hade åkt förbi gick mannen fram till rälsen och tog upp flickan. hennes nacke hade knäckts lätt, och från armen stack det ut ett ben. hon var inte död, men förlamad resten av livet.

Mannen tog med henne in i skogen och lät henne ligga. 3 dagar senare hittar en en jägare flickan död. Hemsk Om du läste denna texten men inte la in den på din bdb, alltså du brydde dig inte, så kommer flickan när du minst anar det stirra på dig med sina hjälplösa ögon, sen kommer hon komma bakifrån och knäcka nacken av dig. även om hon inte lyckas den gången, så kommer hon lyckas nästa gång. och om du har riktig otur sitter hon redan nu bakom dig och stirrar


RSS 2.0