helt jäävla otroligt!

Idag är då dagen kommen. För ett år sedan bytte jag skola, jag lärde känna matilda, johanna, josefin och petra. Det är helt otroligtb att tiden har gått så jävla fort. Jag ångrar inte en enda sekund att jag bytte skola. jag hade bara fått de sämre på sjöpen och nu har jag nya helt otroliga vänner vid min sida. Jag älskar verkligen er tjejjor!
De känns som att jag kännt er hela livet. ni finns alltid där när jag är nere och ni bär min fram när jag mår bra. Jag hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig <3
1 år, ETT ÅR den tiden är de bästa i hela mitt liv men oxå den kanske sämsta. Det har hänt så jävla mycket saker nu så jag vet inte.
men nu får ni ha de så bra för imorgon klockan 6.43 STICKER JAG TILL SKE-Å !!!:D äntligen slipper jag gällivare i 8dar !!!::DDDD
längtar som ett sär! nu ks ajag packa de sisat sen duschen sen sova !!!!!!1

jaaaa!! :D
hejdå ;p


Lilla gumman sover! Hejdå ida! <3

nu sitter man här på idas pappas dator och väntar på att bussen som Tobias sitter på ska komma hit till gällivare. Sen så ska vi gå te moppekursen. 
Sen blir det nog att fara och sola eller så blire hem och chilla järnet.
Jag sitter iaf här medans ida sover. Så jag orkar inte väcka henne så jag skriver här på hennes blogg ist.
Så då vet hon att jag gått när jag skrivit detta. 
menmen nu ska jag avriunda här. bara att läsa min blogg om ni vill den e. www.aamandapetra.blogg.se så ha det bra nu :D Puss!!!

Ida Åsén jag älskar dig!
du e så grymt gullig och fin!
Älskar dig verkligen gumman!!!

16 and pregnant

hejhej :)

ja idag har de vatrit skola, hade bad/livräddning på idrotten :) de va typ inge kul å bada för jag gillar verkligen inte å bada ;p menmen så kan de gå ;) men iallafall har Matilda sagt att jag borde följa med och simma på onsdagar klockan 7-8 på morronen, å de låter som en riktigt bra ide så jag ska nog göra det :)

nu sitter jag iaf och tittar på 16 and pregnant, jag tycker verkligen inte om programmen på MTV för dom e så himmla dåliga ;p menmen har varit hos tandläkaren och ska tbx dit den 11 november och plasta mina tänder sen håller jag på att få en visdomstand.  sen for jag med mormor på stan :) vi gick runt där och sen kom moa till stan oxå, då gick vi och fikade sen for mormor hem till oss och jag och moa gick på lindex och kicks (som nyss har öppnat här).

Efter de gick jag å moa hem och lämmnade lite saker, tog bussen till coop och där gick vi på coop, dollar och expo. Vi hittade lite halloween saker som vi ska ha när vi är hos faster :)

men nu ska jag fixa lite på mitt rum sen ska jag skriv min å petras idrottsuppgift/elevlektion som vi ska ha imorro ;/ men de ska nog gå bra :)
hejdå!

fissing ;p

hheheheh hej :)
jaa nu sitter jag hos påetra och blir fixadi håret :) vette fan va hon gör ;) men hopps hon snart e klar för snart får jag fan sittsår i arslet xD haha nää kanske inte men iaf ;p menmen sen ska vi väl på kören elr nå :)
menmen petra fis fagerlönn gör såå fina gästinlägg på här ;p hehehe (a) menmen nu ska jag typ sitta å plågas ¨sen ska jag typ göra nåt ;p menmen vi höres ;)

Gästblogg elr vad?

Tja idas bloggläsare. Idag tänkte jag gästblogga på idas blogg eftersom ida hade skrivit på min blogg. så tänkte fasktiskt göra dsm. idag ska ida sova hos mig och vi e hundvakt åt en hund som äter sitt skit, inte precis världens godaste lukt om man säger så.. Menmen det försvinner väl snart. iaf så säger ida just nu att hon e trött men det tror jag inte hon kommer vara länge ;D
Eller vem vet ;D ¨

menmen nu får ni ha det bra //www.aamandapetra.blogg.se :D 
 

Novell - kärlek vid första ögonkastet.

Kärlek vid första ögonkastet

När jag såg honom smälte jag. Han var så snygg. Jag visste från den stunden att jag inte skulle kunna leva utan han. Han skulle bli mitt livs kärlek. Han var bara för söt i sättet, ja i hela han var söt....

 

Jag och Jessica satt och tittade runt på Facebook en kväll i Juli såg vi att en en kille hade lagt till henne som vän. Han hette Johan. Vi gick in på chatten och började skriva med han. Vi satt och skrev en stund med han när han plötsligt skrev att det var väldigt längesen han och Jessica hade träffats. Jessica skrev att de aldrig träffats och att hon knappt visste vem han var och att han nog hade blandat ihop henne med hennes storasyster Sanna. Sen skrev han inte mycket till och loggade sedan ut. Då letade vi upp hans nummer på hitta för att kunna ringa till han. Det började bli väldigt sent och Jessica gick hem till sig och jag gick ner till resten av min familj. Vi tittade på TV och var precis på väg att somna när jag fick ett sms. Det vara från Johan, de kändes lite skumt att jag fick ett sms från honom. Vars hade han fått mitt numer ifrån? Han skrev att jag skulle logga in på Facebook. Då tassade jag upp på mitt rum för nästan alla hade somnat. När jag loggade in fick jag direkt ett meddelande från han att han vela att jag skulle ringa.

 

Jag är verkligen feg, jag vågade inte ringa till han och det får jag ångra idag. För att jag fick veta senare att han vela att jag skulle komma hem till han å sova där. Efter den dagen gick det ett ganska långt tag innan vi skrev med varandra igen. Det gick nästan 1 ½ vecka, det är långt i min värld när det handlar om Johan. När jag skrev med han igen så var jag bara tvungen att fråga efter hans nummer, mest för att jag råkat radera det. Efter att jag fått det så skrev vi med varandra i flera timmar. Det var en skön känsla att få veta att man har någon som man alltid kan skriva till. Än en gång vela han att jag skulle ringa han, för att det var jobbigt att skriva nu. Men jag tänkte för mig själv att jag skulle få tunghäfta, det är när man inte kan prata när man ser en snygg kille, om jag pratade med han. Jag bestämde mig för att säga att jag skulle gå och äta och att jag inte hade tid då. Det blev som det blev och vi skrev inge mer den dagen.

 

Detta var en onsdag och jag tyckte att det var väldigt läskigt att gå på stan efter det. Sen på fredagen var jag med Jessica. Då ringde hon en massa folk och det var nästan ingen som svarade. Men Johan svarade. Jessica satt och pratade med honom medans jag satt och lyssnade. Dem pratade i nästan en timme innan de la på. Hans röst hade jag kunnat äta mig mätt på. Den var som en tonårings röst, innan de kommer in i målbrottet. När de slutat prata for vi ut och cyklade. När vi var ute på stan och cyklade bestämde vi oss för att fara till Johan. De blåste ganska mycket när vi cyklade mot honom. Sen när vi var utanför honom ringde vi till han och bad han komma ut. När han kom ut dog jag nästan. Han var otroligt snygg. Från den stunden skulle jag inte klara mig utan han. Han hade ett leende som var lite snett, bruna ögon och det mörkbruna håret var fixat. Sen hade han de där magrutorna, fast dom hann jag bara se lite av.

 

Vi tre stod utanför han och pratade en stund innan han tyckte att de blev kallt och velade gå in. Innan han gick in vela Jessica ha en kram. Det fick hon och jag fick också en varm härlig kram som var lite längre än Jessicas kram. Den stunden kommer jag aldrig glömma. Han luktade jättegott, precis som en perfekt kille ska lukta. När Johan hade gått in till sig for jag och Johanna ner på stan igen. Efter ett tag blev det mörkt, eller ja det blev väl inte mörkt utan de blev sent. Då for vi hem till mig och gick och la oss för att sova. Nästa dag när vi vaknade gick vi direkt in på datorn. Det var litegrann som en drog , alltså datorn. Sen mitt på dagen for Jessica hem och jag gjorde inte mycket mer då.

 

Dagen efter fick jag vet att Jessica ljög om en massa saker. Då vart jag såklart besviken och ledsen på henne. Jag ringde till henne och frågade varför hon ljög. Hon sa att hon inte ljög om stora saker men jag visste att hon gjorde det. Vi började bråka och sen dess har vi inte haft mycket kontakt med varandra. Min tröst, eller vad man nu ska säga, var Johan. Han fanns som alltid där och när jag ser honom går mitt humör alltid upp till toppen och jag mår nästan illa när jag ser honom. Det är nog för att jag är förälskad i honom. Känslorna för Johan är stora och jätte starka. Efter att jag och Jessica hade bråkar skrev jag och Johan nästan konstant , det vara som om att han visste att något var fel. Iallafall när jag och Johan skrev så frågade jag honom om jag kunde få åka bil med han. Hans bil är inte vanlig, det är en Volvo V70, sådär mörkblå med glitter i. Glitter och glitter, det är mer som skimrande färg i den blåa. Men till svar har jag alltid fått att jag får åka om han ska ut på stan. När jag får det svaret börjar jag verkligen tänka. Tänk om Jessica har sagt något till han. Om det är så känns det som om Jessica vill förstöra mitt liv eller gör mig avundsjuk. Han har iallafall lovat mig att få åka någongång snart.

 

Jag och Johan håller kontakten hårt, pratar ibland, ses några gånger på stan ibland och skriver gör vi såklart också. Han är killen jag föll för vid första ögonkastet.

 

Ida Åsén

Klass 9

(i den rikiga berättelsen heter personerna helt annorlunda)


hejehj:)

idag har jag inte gjort så mycket var väl i skolan sen stan me josse petra och matilda :) sjukligt kul ;p menmen sen for vi med bussen te kullen eller ja matilda och josse hoppade av vid sig :)
sen for vi två på kiosken och köpte lite saker, sen for vi hem och gick te mig, var här ett tag sen  for hon hem och sen dess har jag inte gjort nå ;) men men har luta att städa, å möblera ;) men vi får se vad som hände ;) juste sen kan jag lägga ut min novell fast den är inte helthelt klar ännu ;)
mne nu ska jag nog städs lite får ju inte ens plats me min stol på rummet xD så nu sitter jag på en hög med kudden och täcken;)
juste, har lst å jobba på WORLD CUP men vet inte om jag ska ;P HJÄLP !!säg vad ni tycker!!!! :D

men nu ska jag sticka så får ni ha de så bra (y) 8)
XOXO

Rosa bandet

Stöd rosa bandet

http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=2362

hejhej :)

idag gar jag skrivit ett CV och ett personligt brev till min anställningsintervju imån ;) hehe i skolan så ska vi flytta hemmifrån å en massa ;) sen ska jag fixa världens finaste lägenhet åså :) menmen har lite lust att möblera om på mitt rum men vi får se hur de blir ;p
imån har vi sovmorgon te 8:50 skönt :) efter skolan blir de väl å fara hem sen får vi de :)
men nu får ni ha de så bra :)
hejdå :)

svar på kommentar..

Kommetar: Mogna Ni Är :O

Svar: jaa, mer mogen är vad du verkar vara som inte vågar säga vem du är.

TAACK PETRA!! <3 || tidsfördriv

STEG 1
Namn: Ida Åsén
Födelseplats: Gällivare
Bor: Gällivare
Ögonfärg: bruna/gröna
Hårfärg: rött/brunt! :D
Skostorlek: 38-39
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger


STEG 2
Skor som du bar idag: foppatofflor xD
Dina svagheter: jaadu
Rädsla: spöken, å afrikaner


STEG 3
Första tanke när du vaknar: vad är klockan?
När somnar du: När jag vill


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola!
McDonalds eller Frasses: Frasses
Vans eller Converse: Converse
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea
Choklad eller vaniljglas: Vanilj


STEG 5
Svär du?: HELA TIDEN
Sjunger du?: jaopp
Duschar du varje dag? Varannan
Röker du?: Nej
Gillar du skolan?: vem gör?
Har du bra självförtroende? ibland ibland inte
Kommer du överens med dina föräldrar?: Rätt så

STEG 6
Har du under det senaste 48 timmarna..

Druckit alkohol ? Nej
Shoppa : ja ;p
Ätit en hel ask müsli?: Nej
Ätit sushi?: Nej
Stått på scen? Nej
Skejtat: Nej
Bakat?: Nej
Stulit : Nej
Kysst någon av det motsatta könet?: nej
Kramat någon?: Ja
Skrattat : Skrattar alltid


STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Nej
Varit full?: Nej
Blivit kallad hora? jao, säkert
Blivit nerslagen? Nej
Busring någon?: klart som korvspad c:
Gjort något som du ångrade?: Ja
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Ja
Kastat en sten på nån ruta?: nee

STEG 8
I framtiden..

Namn på barn? ehh…
Hur vill du dö? Jag är odödlig
Vad vill du bli när du blir gammal? gammal, haha.

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? 3
Antal CD-skivor du äger? en massa
Antal piercings?: 2
Antal tatueringar?: 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: typ 5 eller nå

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: Chilla, sova
Vad ska du göra i vinter?: dö
När tar du studenten?: 2013/2014
Vad gör du efter gymnasiet? jobbar/pluggar
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? kanske
Vad händer till helgen? inget
Vad vill du helst göra just nu? skriva klart min novell


STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? kanske
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Ögonen
Vem är den perversaste person du känner? JAG xDxD
Hur många gånger har du varit utomlands? en sjuhelvets massa xD

Fixad!

Sådär nu e den klar ;) inte världens största skilnad men det e bara för att jag väntar på att få en bild från min kamera så jag kan fixa om hennes blogg. men den här designen får duga ;)
Ett litet tag iaf :D
//http://www.aamandapetra.blogg.se  

hejdå ;)

snabb Gästblogg ;)

Tja nu e det Petra som skriver på idas blogg. tänkte bara säga att jag ska fixa hennes blogg så sen får ni säga vad ni tycker ;) Love yaaah!
//www.aamandapetra.blogg.se ;)

hej :D

fkjhkjgkrejghrvhgoirwvhfhvkf, just nu känner jag mig såhär i skolan, xD hatar skolan just nu :( menmen nu har vi iaf temavecka ;) då ska vi flytta hemmifrån, å jag har ju vissa fördelar för jag har redan flyttat hemmifrån en gång i sjuan ;) så de här ska gå som en dans på rosor ;) men idag har vi suttit å ägnat två timmar att lyssna på en tant från nåt xD

de sög sen började vi jobba lite sen kom jonas å gick igemon hur vi ska rita våran lägenhet ;p sen typ fick vi sluta halv ett (y) de gillas :D sen for jag å PETRA hem till mig å chillade sen skrev jag kalart min novell som snart kommer komma upp här ;p menmen hojj, nu ska jag å petfag på stan å chilla/fika, sen måste jag verkliget ringa min faster ;P

men nu får ni ha de så bra så hörs vi sen ::):):):):):


morron (:

hejehej, jag å johanna har vaknat för ett tag sen och nu sitter vi på mitt rum och gör typ ingenting ;) men igår så var vi ute och sen vid nio for vi te johanna å hämtade hennes laddare ;) sen for vi tebaks te stan sen kom vi yp hem vid elva :) menmen sen färgade vi mitt hår vid typ 7 och sähär blev resultatet :::



tyckte att de var svinbra för jag har alltid vela vara rödhårig å jag e typ röd hårig nu ;):D

jaja nu ska jag gå på toa sen ska jag typ sova lite för jaa ;p

teenage dream

idag skulle ja å petra far på hockey, men såklart e vi så dumma och trodde dom spelade 2 med dom hade spelat klockan 11 ;) menmen de gjorde inte så mycket för vi for te kulle och gick på kullekiosken å köpte godis ;) sen gick vi ner till kulleskolan å väntade på bussen ;) menmen sen for vi hem och chillade :)

petra for hem för ett tag sen och nu sitter jag å pratar med johanna min fru i telen om är påväg hit :E
har typ målat mina naglar i nån slags turkos färg ;) menmen den var ändå ganska fin :)

sen blir de väl å fara te mampa å hämta johannas laddare å sen ner igen :) sen efter ska vi väl hitta på nå filurigt ;)
juste sen ska vi göra en liten hemlig sak :D jag tror de kommer bli riktigt bra ;) längtar som faan ;D
menm nu får ni ha de så bra så skriver jag kanske sen lr imån ;)


nattinatti :)

hejhej, nyss målade jag naglarna i en fin liten babyrosa färg ;)
har typ börjat måla naglarna nu hela tiden för dom blir så svaga på vintern ;p
idag har jag inte gjort nåt, alltså sen jag skrev senast ;)

men d kan alltid vara skönt å ta det lungt en fredag ;)
men nu ska jag försöka läsa långt in i min bok så att den blir klar nångång :)

hejdå :)

ich werde dich immer lieben...

jaa om vi säger så här, hela dan i skolan gick åt till prov, tal och inlämmnig :O, har inte haft en enda vanlig lektion idag ;) menmen matteprovet gick superbra, sen var personporträttet om Hitler ganska bra sen så mitt tal gick åt helvette ;o jag var typ svinnervös, jag visste knappt vad jag skulle säga och sen kunde jag faan int uttala vissa ord ;p det var ju lyckat ;) menmen sen efter de for jag å petra me bussen till gällivare, fast jag for hem och hon gjorde också de ;p nåå jag kanske ska vara me henne ikväll så då äre ju chill sen så typ vid tre for mamma å klippte sig då följde jag med, sen gick vi på stan å kollade på skor, men jag hittade inga :p men så jag kanske får beställa :) för jag vet typ vilka skor jag vill ha ;) menmen hr iallafall kommit hem för ett tag sen ;) nu ska jag skriva på min novell sen sk ajag försöka få tag på petra åse va hon har för sig ::):)):):)



meine Rede über Freunde-mitt tal om vänner-my speach about friends

In my speech I will talk about good and bad friends. Everybody have had a friend. A friend can be a person, a teddy or something else. With a friend you can go shopping, talk about secrets, or just sit at home and talk.

A friend is almost always there for you, but sometimes your friend is not who you think it is. They may be the friend who pretends not to say forth the things that is a secret. If you know that they has made it so probably you don't want to be friends with they anymore.

A friend can also be very kind. That friend is usally the kind who does not say forth things. I think everyone needs to have a friend like this. You should be able to tell you things you want and it will stay between you and your friend. Thats a really good trust to your friend

A friend should be able to trust on, otherwise you may get suspicions that they goes and says things that they shouldn't. It is not so good that it happens because then you may lose a very good friend.

I have always loved my friends for they are not who they pretend to be. Sometimes, there has been little trouble but it has always been a solve. Sometimes you lose a very close friend and you don't always know why, you drifted apart. Perhaps it's because your friend decided self they didn't want to be friends with you anymore. Or maybe you move and then you lose the contact very quickly.

I think it could be or I know it can be very scary to lose a very close and good friends quickly. Because if it was you and your friend who talked about everything, maybe you don't have someone to talk out of.

A friend you can get a lot of inspiration to your life. Your friend can be the source of inspiration in your life or the source to find new ways in life. Your friend can also help you make decisions so you not follow others track for life.

A friend can sometimes be like your big sister or big brother. If you has no brothers and sisters, it can often be nice to have such a friend. But it can also be nice even if you have brothers and sisters.

 


hahaha snyggt ;p

hehe när jag skulle logga in hit så skulle jag skriva BLOGG.SE men de funkade ju fan inte, jag har nu suttit och skrivit BOGG.SE i en hel jävla kvart xD klantigt värre ;p menmen så är livet ;) jåå men så idag var de ju skola såklat ;o fick iaf sovmorgon OCH fick sluta tidigar idag ;) det är typ helt otroligt ;p menmen efter skolan for jag å petra hem till mig igen och fikade de vi bakat igår :):):) sen gjorde vi inte så mycket, satt typ vid datan och hämatde ellen ;) sen for hon hem vid fem och då käkade jag, for på träning och nu sitter typ hela programmet som sten det är ju bra :D menmen sen for jag hem och så fick jag nå jävla ryck ;p skrevklar mitt nelska tar på 2 min och 50 sek :D det var ju typ helt jävla bra =) för den skulle vra på 3 min ;)

menmen sen så pluggade jag lite matte för vi har prov i morgon :) sen så har vi även en inlämmningsgrej i so:n om hitler ;p den är typ halvt klar ;) måste typ lägga in bilder å så




Den här bilden tog jag som inspiration till mitt tal om V-Ä-N-N-E-R. Tyckte att den gav ganska bra tips på vad man ska tänka på att vara vänner åså :)

nej nu ska jag springa ner och skriva ut mitt tal och sen sk ajag nog fika sen hoppa i sängs :) ;p det känns riktigt lockande just nu för jag håller på att dö här framför ;)
hejjssvejjs nu :)

When the Children Cry!

hehjehej :))))) idag har de väl inte hänt så mycket, var i skolan, sen for jag å petra hem me 12.20 bussen,. eller ja vi for till hennes syrra och gick ut me hennes hundar (: de va ganska skönt :9 medans vi var ute och gick med dom så svängde vi8 förbi hemma hos mig och hämtade mina glasgögon som jag har sett är JÄTTErepiga :( mnmen sen gick vi å lämnade in dom sen gick vi å lämnade hem hundarna:9 då drog vi hem till mig å bakade kärleksmums  dom var typ helt jävla svingoda ;) menmen sen for vi påstan och hämtade ut min telefon som varit på lagnning och nu funkar den det är typ svinbra ;p menmen sen gick vi runt där på stan och sen kom lina och hämtade upp och sen körde dom hem mig och petra for hem till sig :) sen så har jag inte gjort så mycket mer :)


på fredag ska vi hålla ett tal om vad vi vill på engelska och jag har valt att prata om vänner ;) jag tyckte att de skulle vara lite roligt å prata om de så därför blev det så ;) memen å sen på son ska vi skriva ett "personportätt" av hitler ;p menmen nu ska jga vara lite social me mina små vänner så ni får ha de så bra tills vidare :)


lhgjkzgrkjabgjlarg

jaa, nu sitter jag häm me petra fagerlönn :):):):):):):):):):):) å de är typ superchill ;) nää men jag vet inte , vi typ pratar om gammla vänner vi haft, å ja nu pratar vi om folk som är dryga ;p vi har iallafall ätit glassbomb för ett tag sen som vi gjorde själv :D å de var svinigt gott nu ska vi väl hita på något :9 typ skriva på våra noveller :))

jag josse och petra har noveller som är verkliga och det har alltså hänt i verkligheten :) det är ganska bara å skriva sånna noveller för då får man en mycket mer "levande" novell ;p nej men nu vart de för många ord med novell =)

http://dissociativ.blogg.se/images/2010/writing_88956166.jpg

nu ska jag runda av här och så får vi höras nån annan dag (:

pusspuss :)

hejhej :)

hojja vad sur jag blir :( de snöar ute!? :O nu kommer de blir svinigt kallt och jag kommer dö varenda morgon jag ska te busse/skolan... vill verkligen inte ha snö nu!? :O å de är ju vitt överallt ute nu :( menmen vi får hoppas på att de inte ligger kvar nå länge :D:( nånå, nu ska vi inte klaga allt för mycket :) juste tycker att ni kan kolla in på ida's blogg :) klicka bara på bilden så kommer ni dit :)



jag å ida var världens bästa vänner när hon bodde här uppe, vi smet till varandra när vi inte fick, vi hittade alltid på bus, vi gick hem från fritids utan att dom visste att vi gått ;) vi har såå otroligt mycket minnen , men nu har vi inte träffats på jätte länge och jag saknar verkligen henne :( hon var precis som en syster för mig, till henne kunde jag berätta allt.:)

tjaa

nu gör vi de här fort innan datan får spunk å slår av sig ;p
har kommi hem för ett tag sen :) har varit på tallbacka/tennishallen och dansat x) heheh de var ju typ inte så kul i början men sen vart de lite bättre ;) hehe jaa så här snygga var jag å josse när vi dansade ;)

























menmen sen har jag inte gjort så mke :) igår var jag å petra på en typ föreläsning om ett gymnasie i ARJEPLOG :p de var typ ett gymnasie om BilSystemTeknik ;p de lät riktigt häftigt å gå de men jag vet inte :) däe fick men iallafall typ testa bilar, bygga om bilar byta delar, sen på vinter komm de en massa olika folk från olika bilföretag och testade sina bilar på olika bil och halkbanor :)de kunde vara folk från kina, japan, italien, englan och tyskland:) tjejerna som berättade om de kännde chefen för BMW så jaa :) sen gjorde man typ praktik utomlands:)

http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object2/1783/17/n225609443528_808.jpg


menmen nu ska jag gå ner å äta nåt sen ska jag väl hitta på nåt:) nu får ni hade så bra tills      vi hörs nästa gång :)

tidsfördriv ;P

Jag heter: Ida
Jag vill: Inte dö ;p
Jag har: Inte kul
Jag är rädd för: Indigor xD
Jag är inte: I koma
Jag sjunger: Inte fantasktiskt
Jag är: Inte dum i skallen ;)
Ett djur som jag påminner om är: Igelkott
Jag älskar: inte vem som hellst


Kopiera detta och sätt in på din blogg och svara på frågorna. Svaren ska börja med första bokstaven i ditt namn...

RSS 2.0