nyyyyyy
header ;)

blev less på min gamla så jag tog tummen ur röven och gjorde en ny :)


läsläsläs
igår läste jag ut min bok jag lånat på bibblo för typ 5 dar sen (400sidor). Sommardöden! skitbra ;)

igår var jag även i Luleå på hemliga uppdrag och de gick bra :)
fick med mig två par korta tights "bikerpants", en present till camilla, en likaden sak till mig själv, ett dubbellinne, en rulle presentsnöre och en deo ;)

idag ska jag försöka städa mitt rum för de är verkligen ett bombnedslag på mitt rum, och de är hemskt! kommer ha fullt upp på sommaren nu!

vi hörs när jag orkar skriva här igen ;)


missdom här människorna saknar jag nå otroligt mycket!! :(
bild lånad från julia på fb.

supergratis

jag tycker att ni ska gå in på denna sida

supergratis.se

 där kan man samla poäng snabbt och enkelt till olika saker :)

jag samlar till ett presentkort på H&M.


tidsfördriv.... del 1

Stava ditt namn utan några E:
Ida

Har du ont någonstans just nu?
jao

Vad är ditt favoritnummer?
6

Favoritfärg/färger?
LILA och blå och typ lite rosa

Vad lyssnar du på just nu
brittan

Är du nöjd med ditt liv just nu?
jaa typ

Vart önskar du att du var nu?

i nåt varmt land eller i umeå med världens bästa

(denna kommer delas upp i flera delar)


Umeeåååå


Såhär kan de se ut när jag och camilla vistas i samma rum ;D

på tal om camilla, igår beställde jag och mamma biljetter till henne den 1-8 augusti :D är så jävla hyper och taggad så de är inte sant :D:D:D

så när jag kommer hen från henne så kommer de komma upp en massa bilder från då och från när hon var här ;) kan ju redan nu säga att många är INTE normala ;)

jaa men nåmer hade jag inte å säga ;) ni kan ju alltid kolla in på drewstories och läsa de senaste två kapitlerna som jag har skrivit :)


VC


bild från google...

hejhej, idag bestod dagen av ett besök på vårdcentralen. Fick ett utslag på benet som blev värre igår morse, mamma ringde dit idag och jag fick en tid klockan 1. For dit med min mommo och väl där frågar läkaren om jag varit i södra sverige och jag är trög och säger nej för de står ganska still i hjärnan då. Sen kollar han lite mer på de och säger "du har troligtvis blivit biten av en fästing så därför undrar jag om du varit i södra sverige, först klicka de i hjärnan och jag säger ja. Då ordinerar han pencilin åt mig för att jag inte typ ska utveckla borrelia.

så nu går jag på pencilin i 10 dagar och sen ska de typ försvinnna och de blir bra igen :)

har även plockat ner tältet då det är dyngsurat av regnet som kom i förrgår. de var verkligen tvunget att plockas ner för alla saker va typ dyngsura :p

menmen inge mer att säga om idag :)


ישוע(Jesus på hebreiska)

idag har jag verkligen inte gjort nåt, vaknade typ 12 och gick in från tältet i spöregn, åt frukost och städade, sen typ har jag bara gått fram och tillbaka här i huset, och nu typ för en timme sen for jag me pappa och handlade :)

Jag har lite att göra på datan iaf :) skriver litegrann på Camillas novellblogg. Sedan någon gång i framtiden startar jag en egen som nu är under tänk ;p men jag meddelar när det är time to read!

nu ska jag fylla i lite papper som jag måste ha med till Luleå på tisdag om en vecka, hade gjort de men när jag var klar och skulle skriva ut, så ser jag att de står : fyll i med STORA BOKSTÄVER.... då blev jag en aning sur, menmen så kan de gå ibland :)

så vi får höras en annan dag :)2011-06-16den här tjejen är fan helskön! har suttit och lyssnat den här omgjorda baby låten i två dagar nu, och den fastnar verkligen på hjärnan när man lyssnat den ett tag :)

tänkte dela med mig av mina planer i sommmar

- tisdag 28/6 ska jag och mamma till Luleå på hemliga uppdrag som kanske avslöjas senare ;)
- i början på Augusti ska jag te Tamilla :D:D
- färga håret/avfärga håret, vill ha de till typ ljustbrunt nu! :)

de är iaf de jag har planerat nu, sen kan jag göra massa spontana saker ;p

nu ska jag fylla i lite papper och sen ska jag gå och duscha igen(!) för man blir helt svettig av att sova i tält ;p


ett sånt här...

(tavla jag målat på bilden, inspirerad av konstnären Gustav Klimt)


... inlägg skulle jag då skriva nu. de är typ 500 år sen jag skrev sist men jag har inte haft ork att skriva.

hade mycket i skolan sista tiden och den 27 maj for jag till TAIZÈ, FRANKRIKE! :D med kören och var dör i 12 dagar och när vi kom hem var de bara att vila upp sig på onsdag för på torsdag var de balfix och bal och sen sov vi (Matilda, jag, Petra och Josse) hos Josse och på fredagen var de avslutning :D
blev nominerad och fick stipendium för årets FRAMSTEG ! ;D

de kändes riktigt konstigt att man går ut skolan nu och aldrig mer kommer gå i samma klass igen! Sen kom Johanna dit och vi tog bussen hem till mig och sen for vi direkt till sandviken och badade (y)

sen har vi stoppat upp tältet på gården så där har jag bott sen i fredags, ganska asm faktikst :p juste, sen när jag och Moa skullle ta fram ett bord och stolar tappade jag bordet på min tå brevid stortån så nu är den typ helt svullen, uppköttad och blå/röd ;/

menmen sen har jag inte gjort så mycket på mitt sommarlov, typ bara tagit de lugnt och chillat varja dag typ ;) har verkligen inget att göra ;p

nu får ni ha det så bra så kanske ni hör av mig lite senare i sommar :)


RSS 2.0